Η επικήδεια ομιλία τ?ου Θανάση Τσ?ιριγώτη γι?α τον κ. Γιάννη

ΜΕΓΘΥΝΣΗ

Για το Γιάννη Κωνσταντάκη

 Ο θάνατος είναι ανεπίστροφο γεγονός! Αυτός που έφυγε, έφυγε οριστικά, πίσω αφήνει μνήμες και αναμνήσεις. Αλλά, ο αδόκητος θάνατος του Γιάννη Κωνσταντάκη μας αφήνει ένα κόμπο στο στομάχι, ένα κενό μεγαλύτερο και δυσαναπλήρωτο για τους δικούς του, μικρότερο αλλά υπαρκτό για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε. Ως διευθυντή, ως συνάδελφο, ως φίλο.

 Ως τον άνθρωπο που κουβαλούσε το σχολείο μας μαζί του σαν η χελώνα το καβούκι της, παίρνοντας μαζί του στο σπίτι του τα προβλήματα, τα έγγραφα , τις έγνοιες και τις αγωνίες ενός ολόκληρου κόσμου. Μαθητών που είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού, γονιών που βιώνουν μια κοινωνική κόλαση, εκπαιδευτικών που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Διαβάστε περισσότερα: Η...

Πρόσκληση σε Προσαρμοσμένα ομαδικά παιχνίδια

ΜΕΓΘΥΝΣΗ

Το Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ιλίου σας προσκαλεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, ώρα 10-13 π.μ. στην τελική αθλητική εκδήλωση των σχολείων μας με θέμα «Προσαρμοσμένα ομαδικά παιχνίδια» στο Β΄Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ΄Κακούρης» (Καπετάν Βέρρα και 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας, Ίλιον ) Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκ...

Επικήδεια ομιλία κ. Ορφανόπουλου? για τον κ. Γιάννη Κωνσταντάκη

ΜΕΓΘΥΝΣΗ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ

 

Στην κατάμεστη από εκατοντάδες συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και μαθητές στην εκκλησία του Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (1/7) τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του πολύ γνωστού στην εκπαιδευτική κοινότητα των δυτικών προαστίων της Αθήνας Γιάννη Κωνσταντάκη, χημικού, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως το Σάββατο 30/6 σε ηλικία 60 ετών.

 

Διαβάστε περισσότερα: Επική...

Πρόσκληση σε αγώνες κολύμβησης του σχολείου μας

ΜΕΓΘΥΝΣΗ

                                                  

Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ιλίου

 

  Σας ενημερώνουμε ότι όπως κάθε χρόνο διοργανώνουμε  εσωτερικούς αγώνες  κολύμβησης για τους

μαθητές που συμμετέχου στο αντίστοιχο πρόγραμμα του σχολείου μας. Οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, ώρα 10-12 π.μ. στο κλειστό κολυμβητήριο του Ε.K.Α. (Λ. Χασιάς και Θεολόγου 1).

 

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκ...